میوه های با روکش شکلات سکه ای شیرین به عنوان یک میان وعده خوشمزه محبوبیت بیشتری پیدا می کنند. آزمودنی های این تحقیق توت فرنگی خشک شده یخ زده و توت فرنگی خشک شده با روکش شکلات تیره و شیری بودند.
منحنیهای DSC، ایزوترمهای جذب و دمای انتقال شیشه تعیین شدند. نمودارهای حالت توت فرنگی خشک شده یخ زده و توت فرنگی خشک شده با شکلات تیره و شیری مورد بررسی قرار گرفت.
برای تعیین دمای انتقال شیشه ای از روش کالریمتری اسکن تفاضلی مدوله شده (MDSC) استفاده شد. نمودارهای DSC نمونه های مورد مطالعه تفاوت هایی را در شکل و مسیر نشان دادند.
ایزوترم های جذب توت فرنگی خشک شده یخ زده و توت فرنگی با روکش شکلات تیره و شیری بر اساس طبقه بندی BET به نوع II تعلق داشتند.
پوششی از شیر یا شکلات تلخ منجر به کاهش قابل توجهی در رفتار رطوبت سنجی توت فرنگی خشک شده در انجماد شد و می تواند روشی امیدوارکننده برای بهبود ماندگاری محصول و بهبود ارزش غذایی برای اهداف تولید تجاری در نظر گرفته شود.
محصولات جدیدی که به عنوان تنقلات عمل می کنند در بازار تنقلات تقاضای زیادی دارند. تولید میان وعده های جدید با مواد مغذی نقش موثری در بهبود کیفیت رژیم غذایی دارد.
خوردن بین وعدههای غذایی اصلی یا میانوعده از رفتارهای رایج در سراسر جهان است و بهویژه توسط کودکان مورد استقبال قرار میگیرد، بنابراین کیفیت غذایی چنین تنقلاتی باید بسیار مورد توجه قرار گیرد.
مصرف تنقلات میوه ای باعث افزایش دریافت مواد مغذی و فیتوکمیکال ها می شود که منجر به اثرات مثبت سلامتی می شود. اسنک های میوه ای ممکن است تهیه شوند تا از یک بخش هسته ای تشکیل شده باشند که با یک پوسته بیرونی پوشانده شده است.
طیف گسترده ای از مواد خوراکی را می توان به عنوان هسته و پوشش استفاده کرد. امروزه مواد طبیعی مانند میوه ها به عنوان یک ماده مناسب برای فرمولاسیون هسته مورد توجه قرار گرفته اند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.