در آشپزخانه، طعم شیرین و مشخص انجیر سفید تازه امکانات زیادی را ارائه می دهد. علاوه بر این، انجیر به خوبی به انجمنها، حتی شگفتانگیزترین آنها، کمک میکند.
از طرفی شیرین، با بادام یا وانیل فوق العاده می شود. برای جسورتر، انجیر اجازه می دهد تا جفت های خوشمزه شیرین و خوش طعم را درک کنید.
برای دسر، انجیر برای تهیه مرباهای خوشمزه و کمپوت میوه ایده آل است. به راحتی در سالاد میوه جا می شود، همراه با میوه های کمتر شیرین، و همچنین پای و کیک های شیرین دیگر.
برای تصعید طعم و بافت آن کافی است چند عدد بادام کامل یا خلال شده به آن اضافه کنید.برای ایجاد تضاد با طعم غنی از شکر، انجیر را می توان با غذاهای شور همراه کرد.
بنابراین، دستیابی به توافقاتی را ممکن می سازد که به همان اندازه که شگفت انگیز هستند، خوشمزه هستند. به عنوان مثال، اغلب با پنیر بز تازه، گردو یا حتی فویا گراس مرتبط است.
برای یک جفت موفق، توصیه می کنیم همیشه انجیر را با غذاهایی با طعم قوی همراه کنید.موارد منع مصرف کمی برای مصرف متوسط انجیر یا آلرژی های گسترده وجود دارد.
با این حال، خطر ابتلا به آلرژی صفر نیست و توصیه می شود در صورت کوچکترین شک با یک متخصص مشورت کنید. علاوه بر این، انجیر سرشار از قند و فیبر است، بنابراین باید در مصرف آن متعادل و همیشه با رعایت تحمل گوارشی فردی مصرف شود.
مصرف بیش از حد یا به صورت جداگانه، انجیر می تواند مسئول علائم گوارشی ناخوشایند باشد: نفخ، اسهال و غیره. در واقع، اگر در برخی افراد به مبارزه با یبوست کمک کند، می تواند برای برخی دیگر نیز اثر ملین داشته باشد. در این زمینه، همه چیز در مورد تحمل است و شما باید به بدن خود گوش دهید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.