با خوردن کشمش صراف زاده از کرم های روده در امان باشید

کشمش صراف زاده همیشه باید شیرین باشد. دور از هر گونه انگور برای خشک کردن مناسب است، اما انواع با پوست نازک و تفاله خوب. بنابراین، برای دریافت 1 کیلوگرم کشمش، به حدود 4-5 کیلوگرم انگور نیاز دارید.

خشک کردن مناسب به شما امکان می دهد 75-80٪ از ویتامین ها و تقریبا 100٪ عناصر کمیاب در کشمش را که در میوه های تازه یافت می شود ذخیره کنید.

آنها می گویند که خشک شدن بهینه را می توان در هنگام برخورد کشمش روی میز تعیین کرد: صدای آرام سیگنالی است که روند درست انجام شده است.

کشمش یک محصول خودکفا است و یک مشت آن ممکن است به عنوان یک میان وعده استفاده شود. در پخت و پز، کشمش در موقعیت های برجسته قرار دارد.

میوه خشک کاربرد وسیعی در نانوایی و شیرینی پزی پیدا کرده است.

کشمش بدون هسته به طور سنتی با نان، کلوچه، کلوچه، شیرینی زنجبیلی، کیک عید پاک، بستنی، شیرینی و کیک طعم دار می شود، به شکلات، شیرینی ها (به عنوان مثال، معروف “سنگ های دریایی”)، و همچنین سالاد و سالاد اضافه می شود.

غلات، پنیر دلمه، رب کشک و کشک. بسیاری از انگورهای خشک کمپوت، شراب خانگی و کواس درست می کنند. کشمش آخرین نقش را در غذاهای ملی آسیا و شرق بازی نمی کند، زیرا این میوه خشک با گوشت گاو، خوک، بره، آجیل به خوبی می آید.

و تعجبی ندارد که برای برخی از خوش‌خوراک‌ها، پلو واقعی همیشه با کشمش است!کشمش می تواند روشن و تیره، کوچک و بزرگ، هسته دار یا بدون هسته باشد.

این همه به تنوع انگور مورد استفاده بستگی دارد. صرف نظر از این، کشمش بهتر است همیشه قبل از خوردن خیس شود، نه فقط برای از بین بردن کثیفی و نرم کردن آن.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.