تخم مرغ خانگی کشنده ترین غذای جهان نامیده شد

پیش غذا، غذای اصلی و دسر، تخم مرغ خانگی ماده ای است که ما بیشترین استفاده را در آشپزی و پخت داریم. پیشنهاد می کنم تمام روش های پخت و پز ممکن را با این ماده جادویی کشف کنید!

سرشار از پروتئین، دوست دارید تخم مرغ خود را چگونه بپزید؟اما به هر حال، آیا جوشاندن تخم مرغ واقعاً بازی کودکانه است؟

چه به صورت آب پز، چه آب پز، آب پز یا سرخ شده آیا فکر می کنید می توانید در پخت آن تسلط داشته باشید؟ آیا در تکنیک 3-6-9 مهارت دارید؟ آیا به تازگی یا اندازه تخم مرغ هایی که می خرید دقت می کنید؟

سوالات زیادی که می توانیم در مورد این چیز کوچک از خود بپرسیم که به ما اجازه می دهد ماکارونی خوشمزه را بچشیم، کیک های فوق العاده درست کنیم و همچنین می توانیم آن را به ساده ترین شکل مصرف کنیم.

اولین خط دفاعی تخم مرغ برای جلوگیری از ورود هر گونه باکتری به آن. پوسته بسته به نژاد مرغ می تواند قهوه ای یا سفید باشد. با این حال، ارزش غذایی تخم مرغ ثابت می ماند.

حدود 10000 منافذ ریز به رطوبت و گازها اجازه ورود و خروج از تخم را می دهند.هنگامی که تخم مرغ پس از گذاشتن سرد می شود، در انتهای بزرگ تخم مرغ تشکیل می شود.

هر چه تخم مرغ تازه تر باشد، محفظه هوا کوچکتر است.آلبومین سفیده تخم مرغ است و دو سوم وزن آن را تشکیل می دهد. از دو لایه تشکیل شده است: آلبومین ضخیم و آلبومین نازک. آلبومین عمدتاً از آب، پروتئین های با کیفیت بالا و مواد معدنی تشکیل شده است.

آه، تخم مرغ آب پز! برای برخی، کمال نهایی. برای دیگران، سختی عالی. در واقع، بر روی کاغذ، شکستن یک تخم مرغ در گردابی از آب جوش به خودی خود غیرممکن به نظر نمی رسد، با این حال برای رسیدن به یک شکل عالی کمی کمک می خواهد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.