خرما فواید بسیار قدرتمندی برای سلامتی انسان دارد مانند: افزایش انرژی، افزایش آهن در بدن و کمک به هضم غذا.
خرما سرشار از مواد مغذی، فیبر و آنتی اکسیدان های مختلف در سراسر جهان است. این میوه های خشک به دلیل خواص ضد التهابی، آنتی اکسیدانی و ضد توموری خود ممکن است در درمان بیماری های مختلف مفید باشند.
خرما هزاران سال است که غذای اصلی خاورمیانه بوده است. مسلمانان نخل خرما و خرما مضافتی بم را مقدس میدانند و در طول روزهداری مذهبی ماه رمضان، این میوههای خشک جزء رایج رژیم غذایی هستند.
هر خرما بسته به نوع آن می تواند حدود 60 تا 70 درصد شکر و مقدار زیادی فیبر داشته باشد که آن را به عنوان یک تقویت کننده انرژی سالم ایده آل می کند. همچنین سرشار از آهن است و ممکن است به مبارزه با کم خونی کمک کند.
این محصول در حال حاضر در سراسر جهان محبوب است و خرما رطب به عنوان یک شیرین کننده طبیعی در اسموتی ها، آب میوه ها، میله های غذایی و محصولات پخته شده مانند کیک و کلوچه استفاده می شود.
همچنین می توانید انواع درجه یک که با بادام یا کره بادام زمینی پر شده است و محصولات ویژه مانند ملاس خرما شاهانی، یک شربت چسبناک شیرین که می توان روی پنکیک یا فرنی بریزید، خریداری کنید.
خرما سرشار از قندهای طبیعی مانند گلوکز، فروکتوز و ساکارز است. انرژی بالای موجود در آنها را می توان به این میزان بالای قند نسبت داد.
تخمین زده میشود که بسیاری از مردم در سراسر جهان زمانی که احساس بیحالی یا تنبلی میکنند خرما کبکاب طبیعی کمچرب را برای یک میان وعده سریع بعد از ظهر میخورند تا به افزایش سریع سطح انرژی کمک کنند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.