شکلات صبحانه امروز حاوی آنتی اکسیدان هایی است که با رادیکال های آزاد مبارزه می کند و روند پیری را کند می کند.
دانه های کاکائو سرشار از مواد معدنی است که بینایی و سلامت چشم را بهبود می بخشد. شکلات می تواند علائم گلوکوم و آب مروارید ناشی از دیابت را کاهش دهد.
اگر نصف شکلات صبحانه مکیده شود گلودرد از بین می رود و سرفه از بین می رود. این باید به آرامی انجام شود یک تکه در یک زمان. توجه داشته باشید که شکلات تلخ تلخ چنین خواصی دارد.
شکلات شیری چنین نفع شخصی ندارد.شکلات می تواند به کاهش وزن کمک کند. ویل کلاور، متخصص مغز و اعصاب، ادعا می کند که یک تکه کوچک شکلات ذوب شده 20 دقیقه قبل از غذا، هورمون هایی را تحریک می کند که مسئول احساس سیری هستند.
بنابراین، به طور خودکار مقدار غذایی را که قرار است مصرف کنید کاهش می دهد.کاکائو به کاهش فشار خون کمک می کند. فقط یک تکه شکلات در روز خطر مرگ ناشی از نارسایی قلبی را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.
مطالعات دانشمندان فنلاندی تأیید کرده است که افرادی که عادت به خوردن شکلات تلخ دارند اغلب از افزایش قند خون رنج نمی برند.شکلات در صورت مصرف زیاد مضر است.
در مقادیر زیاد، به فشار خون بالا، دیابت، بیماری های قلبی و استخوانی، مشکلات دندانی و میگرن کمک می کند. همچنین، مقدار بیش از حد شکلات به کبد و پانکراس ضربه می زند.
مهم است که به یاد داشته باشید که شکلات (هم تلخ و هم شیر) حاوی تئوبرومین است، یک آلکالوئید که سیستم عصبی را تحریک می کند. مقدار بیش از حد این ماده در بدن نامطلوب است.
مقاله محتوا هنگام انتخاب شکلات صبحانه به سطح آن توجه کنید، باید براق باشد.
این نشان می دهد که فروشنده استانداردهای ذخیره سازی را رعایت می کند. هنگام ذوب و سفت شدن مجدد، یک پوشش سفید روی سطح شکلات ظاهر می شود. این کره کاکائو است که با گرم شدن خارج می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.