پیاز قرمز نوعی پیاز است. طعم شیرین لطیفی دارد. وطن آن را آسیای مرکزی می دانند. در قرن نوزدهم از پرتغال به کریمه آورده شد. در باغ گیاه شناسی نیکیتسکی، گونه جدیدی از کریمه پرورش داده شد که به عنوان یک غذای لذیذ شناخته می شود.
برای پرورش آن از انواع پیاز جزیره مادیرا استفاده شد.
انواع مختلفی از پیاز قرمز وجود دارد که بهترین آنها عبارتند از: توپ زرشکی، شاهزاده سیاه، گریتفول، رترو، کمپیلو، رترو. نوع یالتا شیرین ترین طعم را دارد و همچنین بارون قرمز که در منطقه مسکو به خوبی رشد می کند و در بین سرآشپزها بسیار محبوب است.
ویژگی رد بارون این است که سایر محصولات تشکیل دهنده سالاد را قرمز رنگ نمی کند و به ظروف شیرینی تند می بخشد.فواید پیاز قرمز برای بدن انسان با ترکیب پیچیده آن، مجموعه بزرگی از ویتامین ها، عناصر کمیاب و روغن های ضروری توضیح داده شده است.
این یک ماده همه کاره است که می تواند غذاهای شیرین و خوش طعم را ادویه کند. به طرز شگفت انگیزی در سالاد، ماریناد، غذاهای جانبی، سوپ، ماهی، غذاهای گوشتی، به ویژه به عنوان افزودنی به گوشت کبابی خوب است.
می توان آن را سرخ کرد، آب پز، تفت داد. زیباترین حلقه هایی را می سازد که سرآشپزها برای تزیین بسیاری از غذاها استفاده می کنند. پیتزایولو با پیاز قرمز بنفش پیتزاهای شگفت انگیز درست می کند.
در فرمولاسیون بسیاری از سس ها استفاده می شود.متخصصان آشپزی برای اینکه به غذا طعمی تند بدهد، از پیاز قرمز ترشی استفاده می کنند.
در این شکل، شیرینی خود را حفظ می کند و تندی جزئی، ظرافت های طعمی جدید به دست می آورد. این یک همراهی لذیذ برای پنیرها است.
برای آشکار شدن طعم کامل پیاز قرمز، می توانید یک نوع خورش پیاز تهیه کنید – با روغن زیتون روی حرارت ملایم خورش دهید تا نرم شود، چند قطره سرکه بالزامیک اضافه کنید. در این فرم کاملا مکمل خورش، پیتزای پروانسالی خواهد بود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.