مادری با عرق زیره سبز آش پشت پا پسر 18 ساله سرباز خود را پخت

آشنایی با گیاه زیره و نحوه چگونگی به دست آمدن عرق زیره سبز در ایران را به شما ارائه می دهیم.

زیره سبز دانه خشک شده گیاه از خانواده جعفری است. گیاه زیره به 30 تا 50 سانتی متر (12 تا 20 اینچ) رشد می کند و با دست برداشت می شود.

گیاهی است علفی یکساله، با ساقه ای باریک، کرک و منشعب به ارتفاع 20 تا 30 سانتی متر (8 تا 12 اینچ) و قطر آن 3 تا 5 سانتی متر.

هر شعبه دارای دو تا سه شعبه فرعی است. همه شاخه ها به یک ارتفاع می رسند، بنابراین گیاه دارای تاج پوششی یکنواخت است.رنگ ساقه خاکستری یا سبز تیره است.

برگها 5 تا 10 سانتیمتر (2 تا 4 اینچ) طول، پینه ای یا دوپه ای، با برگچه های نخ مانند هستند. گلها کوچک، سفید یا صورتی هستند و به صورت چتری قرار دارند. هر چتری پنج تا هفت چتر دارد.

میوه یک آکن دوکی شکل جانبی یا بیضی شکل به طول 4-5 میلی متر (1⁄6-1⁄5 اینچ) است که شامل دو مریکارپ با یک دانه است.دانه های زیره دارای هشت برجستگی با کانال های روغن هستند.

آنها شبیه دانه های زیره هستند، شکلی مستطیل، برآمدگی های طولی و رنگ زرد مایل به قهوه ای دارند، مانند سایر اعضای خانواده مانند زیره، جعفری و شوید.

زیره دارای طعمی خاکی با رنگ های مشکی است. هم معطر و هم گرمابخش است، مخصوصاً وقتی با ترکیبی از سایر ادویه ها استفاده شود.

زیره به ظروف عمق زیادی و کمی طعم مرکبات می بخشد.تفت دادن زیره به آزاد شدن روغن طبیعی دانه ها کمک می کند و آسیاب کردن آنها را آسان می کند.

زیره دارای طعمی خاکی با رنگ های مشکی است. هم معطر و هم گرمابخش است، مخصوصاً وقتی با سایر ادویه ها استفاده می شود.زیره به ظروف عمق زیادی و کمی طعم مرکبات می بخشد.

تفت دادن زیره به آزاد شدن روغن طبیعی دانه ها کمک می کند و آسیاب کردن آنها را آسان می کند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.