وقتی والدین و مراقبان بچهها را برای گردش بیرون میبرند، معمولاً در راه غذای میانوعده میگیرند. و یکی از راحت ترین آنها محصولی است که بچه ها دوست دارند لواشک خانگی .
اما مشخص می شود که انواع خاصی از این غذای محبوب کودکان حاوی باقیمانده آفت کش ها است که گاهی اوقات در غلظت های بالا. این مواد شیمیایی می توانند منجر به طیف گسترده ای از مشکلات سلامتی جدی یا حتی کشنده مانند سرطان شوند.
کودکان می توانند به ویژه نسبت به قرار گرفتن در معرض آفت کش ها حساس باشند، زیرا بدن آنها هنوز در حال رشد است.
در سالهای 2021 و 2022، EWG آزمایشهای آزمایشگاهی مستقل 37 نمونه از لواشک میوهای ارگانیک و غیر ارگانیک یا معمولی را از 10 برند و 30 نمونه میوه خشک از 16 برند را سفارش داد.
لواشک های میوه، محصولات تغذیه ای هستند که با آبگیری لایه نازکی از پوره یا آب میوه در شرایط خاص، برای به دست آوردن یک میان وعده جویدنی ساخته می شوند.
معمولاً برای ساخت لواشک های سنتی از سیستم خشککن خورشیدی استفاده میشود، در نتیجه زمان نسبتاً طولانیتری به طول میانجامد و ممکن است در این مدت عفونتها ایجاد شود.
لواشک های میوه، همچنین به عنوان میله های میوه شناخته می شوند، محصولات کم آب و مبتنی بر میوه غلیظ هستند که توسط انواع خاصی از میوه ها ساخته می شوند و به عنوان محصولات میان وعده طبقه بندی می شوند.
لواشک های میوه ای به دلیل ظاهر جذاب و نگهداری آسان، روشی موثر برای افزایش مصرف جامدات میوه، عمدتاً برای کودکان و جوانان است. بنابراین تولید چرم میوه از میوه های تازه راه مفیدی برای نگهداری میوه ها است.
انواع زیادی از میوه ها وجود دارد که در تولید چرم استفاده می شود، مانند سیب، زغال اخته، زردآلو، آلو، جک فروت، موز، لیمو و پرتقال. این محصولات حاوی مقادیر قابل توجهی فیبرهای غذایی، کربوهیدرات ها، مواد معدنی، ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها با کمتر از 100 کیلو کالری در هر وعده هستند.
لواشک های میوه با خشک کردن یک لایه بسیار نازک از پوره میوه یا مخلوطی از آب میوه غلیظ شده به ورقه ای چرم مانند با یا بدون افزودنی تولید می شوند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.