پیاز سرخ شده پاکر ترد یک ماده دوست داشتنی در بسیاری از غذاها است. اینطوری می دانید که خوب هستند!
در آشپزی جنوبی، آنها را سرخ می کنند و به آن پیاز سرخ شده فرانسوی می گویند، در حالی که در اسکاندیناوی آنها یک چاشنی معمولی است که توسط فروشندگان خیابانی استفاده می شود.
آنها همچنین در مجادرا در خاورمیانه و بریانی در هند محبوب هستند..حلقه های پیاز لقمه ای که غذاهای اصلی تعطیلات را به شاهکارهای مقاومت ناپذیر تبدیل می کند؟ اوه بله!
به طور خلاصه این پیاز سرخ شده ترد است. این ترکیب خانگی، سالمتر (بدون سرخ کردن عمیق!) پیاز سرخشده فرانسوی Crispy’s وگان است، به صورت اختیاری بدون گلوتن است و درست کردن آن بسیار آسان است!
آنها فقط در 10 دقیقه با 5 ماده ساده آماده می شوند و برای آماده کردن روزهایی که برای میز تعطیلات به آنها نیاز دارید عالی هستند. ما نمی توانیم منتظر باشیم تا شما آنها را امتحان کنید! اجازه دهید به شما نشان دهیم که چگونه انجام می شود!
در اکثر دستور العمل های بریانی قابلمه فوری، من از عملکرد سرخ کردنی برای کاراملی کردن پیازها استفاده می کنم. اگرچه این روش برای پخت و پز در یک قابلمه عالی است، اما اگر قابلمه قبل از چرخه پخت تحت فشار کاملاً لعاب نداشته باشد، می تواند ته دیگ فولاد ضد زنگ را قهوه ای کند و منجر به “سوختن” شود.
سرخ کردن پیاز در هوا نه تنها به کاهش خطای “سوزاندن” در قابلمه فوری کمک می کند، بلکه یک راه عالی برای آماده سازی غذا است. می توانید پیازها را چند روز قبل با هوا تفت دهید و در صورت نیاز به بریانی اضافه کنید.
بعد، زمان سرخ کردن است! مهم است که بین پیازها فاصله زیادی بگذارید تا تردی حداکثری داشته باشد. حتما به صورت دسته ای کار کنید و از یک ماهیتابه بزرگ استفاده کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.