چرم گاوی الگانت موجب دعوای مردی در نمایشگاه ماشین شد

فرآیند دباغی چرم گاوی الگانت باعث حفظ پوست خام می شود. هدف از دباغی حذف هر چه بیشتر آب از پوست و جایگزینی آن با عوامل دباغی است. عوامل برنزه کننده می توانند منشا معدنی یا گیاهی داشته باشند. وظیفه یک برنزه کننده خوب حفظ و حتی افزایش خصوصیات طبیعی مثبت چرم است.

دباغی کروم: چرم عمدتاً با نمک های کروم دباغی می شود. چرم دباغی شده کروم در برابر تعریق مقاوم نیست و نمی توان آن را بیشتر شست. مدیریت لجن فاضلاب تولید شده منبع نگرانی در فرآیند دباغی کروم در کشورهای در حال توسعه است.

علاوه بر این، تعریق پا در کفش‌های غیر کاری برنزه شده با کروم می‌تواند باعث ایجاد کرومات حساسیت‌زا شود. به همین دلیل ما فقط از پوست حیوانات اروپا استفاده می کنیم.

دباغی سبزیجات: در اینجا مواد دباغی از چوب و پوست گیاهان مختلف مانند بلوط، صنوبر یا میموزا استخراج می شود. دباغی صرفاً گیاهی زمان بر است، به همین دلیل است که امروزه اغلب به اختصار به پیش تصفیه شیمیایی گفته می شود.

ادغام کردن به معنای درمان یا پالایش ویژه قسمت بالایی چرم است. این باعث می شود چرم مقاوم و آب گریز باشد و همچنین با توجه به سطوح مختلف براقیت، رنگ آمیزی یکنواخت به آن می دهد.

برای انجام این کار، لایه‌های نازکی از رنگ حاوی رنگدانه‌ها و بایندرها به دقت روی چرمی که قبلاً با رنگ‌های آنیلین رنگ شده است، اعمال می‌شود.

چرم فرفورژه را چرم صاف رنگدانه یا مات می گویند. چرم صاف و بدون روکش را چرم آنیلین و چرم با روکش بسیار ظریف را چرم نیمه آنیلین می نامند. بدون تکمیل، چرم گرم تر و طبیعی تر است، اما حساس است.

چرم های رنگدانه محکم تر و “سردتر” هستند، اما همچنین بسیار قوی تر هستند. سایر مراحل تکمیل، اتو کردن چرم برای افزایش درخشش رنگ، سنباده زدن برای دستیابی به جلوه های مختلف یا ساختارهای برجسته است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.